Onze herinneringen en avonturen

Foto Album

Hier vindt u de foto album van Zorgboerderij ’t Radje. In deze foto album kunt u alle mooie herinneringen en avonturen terug zien die beleefd zijn op de zorgboerderij!


Voor meer mooie foto’s kunt u altijd onze Facebook bezoeken!

Winter 2021-2022

Wij hebben deze winter weer veel gedaan! We hebben creatieve en kleurrijke voerbakjes gemaakt voor de vogeltjes! Naast de voerbakjes hebben wij ook leuke presentjes met een boodschap gemaakt voor onze lieve vrijwilligers! En natuurlijk hebben wij ook nog eens gezellig Sinterklaas gevierd!

Herfst 2021

De dagen worden korter en kouder, dus tijd voor gezelligheid! We hebben gezellig leren haken onder toeziend oog van kitten Moza! Daarnaast hebben wij ook bloembollen geplant en genoten van de laatste paar dagen zon!

Zomer 2021

Met de hele club hebben wij gezellig buiten gewerkt aan de courgettes op zuur! Dik genieten met het heerlijk zonnetje erbij! Binnenkort kunnen de spekbonen geplukt worden!

Lente 2021

Eindelijk weer zon! We hebben veel klaar kunnen krijgen door onze handige klussers! We hebben samen in de warme zon gezongen en muziek gemaakt! Gezelliger dan dit kan niet!

Winter 2020-2021

Gezellig rond de tafel zitten en kerststukjes maken! Er worden weer mooie creaties geknutseld bij ’t Radje! Kerstmuts op uiteraard, dan komen we goed in de stemming. Kerstgroen, hulst, besjes en lichtjes erin. Wat zullen die kerststukjes stralen op tafel!